Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

 

Όλα ξεκίνησαν τo 1895 στη Βρέμη της Γερμανίας όταν ο Johann JACOBS άνοιξε ένα κατάστημα όπου πουλούσε σοκολάτες, τσάι, μπισκότα και καφέ. Το 1906 εγκαινίασε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας καφέ και επτά χρόνια αργότερα κατοχύρωσε την μάρκα καφέ JACOBS. Το 1929 ο ιδρυτής της εταιρείας JACOBS παρέδωσε την ηγεσία της εταιρείας στον γιό του Walther. Από τότε η ανάπτυξη του JACOBS ήταν ραγδαία. Στα μέσα της δεκαετίας του '60 περισσότερα από 1.000 οχήματα παρέδιδαν φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ σε περισσότερα από 60.000 καταστήματα. Η δεκαετία του '70 ήταν σημαντική αφού η φήμη του JACOBS άρχισε να επεκτείνεται στην Ευρώπη αλλά και στον Καναδά.

Σήμερα, με περισσότερα από 100 χρόνια πείρας και γνώσης, οι ειδικοί μας επιλέγουν πάντα εκλεκτά χαρμάνια από τις καλύτερες φυτείες του κόσμου, δημιουργώντας καφέ εξαιρετικής ποιότητας που ξεχωρίζει αμέσως για το αξεπέραστο άρωμά του και την υπέροχη γεύση του. Όποιον καφέ της οικογένειας JACOBS κι αν διαλέξετε, θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία καφέ, από την πρώτη κιόλας γουλιά.

Στην Ελλάδα ο JACOBS, βασισμένος στην γνώση του, προσφέρει καφέ Φίλτρου, Espresso και Στιγμιαίο καφέ. Οι κόκκοι τους αναμειγνύονται με μαεστρία για να δημιουργήσουν μια ανεπανάληπτη γευστική απόλαυση. Στη συνέχεια καβουρδίζονται σε ιδανικές συνθήκες για να απελευθερώσουν το υπέροχο άρωμα που ..."απογειώνει" τις αισθήσεις.