Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΗ

ΒΡΕΜΗ ΤΟ 1895

Είναι δική μας ευθύνη να συνεχίσουμε την πορεία και να προσφέρουμε ένα φωτεινό και ευήμερο μέλλον, ξεπερνώντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως ανθρώπινο γένος και ως πλανήτης. Έτσι, θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε έναν υπέροχο καφέ, διασφαλίζοντας παράλληλα την ευημερία του περιβάλλοντός μας και την ευημερία όλων των ανθρώπων.

Σαν περήφανοι συνεργάτες του προγράμματος Common Grounds της JDE, κάνουμε τη διαφορά με τα εξής:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή στην καλλιέργεια του καφέ. Παράλληλα, αγωνιζόμαστε ενάντια στην κοινωνική ανισότητα και συμμετέχουμε ενεργά στον αγώνα για δίκαιες εργασιακές συνθήκες.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΡΟΟΔΟΣ

Η διαφορά που κάνουμε αρχίζει ήδη να είναι εμφανής. Με κάθε μικρό βήμα που κάνουμε, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο για την επίτευξη των στόχων μας:

Βιολογικός καφές υπεύθυνης προέλευσης έως το 2025.

Σχεδιασμός επαναχρησιμοποιούμενων, ανακυκλώσιμων ή κομποστοποιημένων συσκευασιών έως το 2030.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Η δέσμευσή μας για την ποιότητα φτάνει πέρα από τον καφέ μας. Αποτυπώνει τον τρόπο που συνεργαζόμαστε με τους ανθρώπους και τον πλανήτη σε κάθε στάδιο παραγωγής του καφέ. Από τη βιωσιμότητα της γης και την ισότιμη μεταχείριση των ανθρώπων έως την ευημερία των αγροτών.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣΜΑΣ

Εργαζόμαστε για μια κυκλική οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα, με στόχο όλες οι συσκευασίες μας να είναι ανακυκλώσιμες, κομποστοποιήσιμες ή επαναχρησιμοποιήσιμες έως το 2030. Μέχρι τώρα, έχουμε καταφέρει τα εξής:

Οι συσκευασίες μας είναι επαναχρησιμοποιήσιμες, ανακυκλώσιμες ή κομποστοποιήσιμες σε ποσοστό 78%. Συνεπώς, μας μένει ακόμα ένα 22% έως το 2030.

Εξοικονομήσαμε 3.000 τόνους γυαλιού τον τελευταίο χρόνο μειώνοντας το βάρος κάθε βάζου κατά 10-15%.

"ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ."