ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ

ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ 100GR, 200GR

Ο στιγμιαίος καφές JACOBS Εκλεκτός σας προσφέρει ένα μοναδικό χαρμάνι από τις καλύτερες ποικιλίες καφέ, ειδικά επιλεγμένο για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ. Η προσεγμένη επεξεργασία του και η ιδανική ποσότητα των καλύτερων κόκκων Arabica αναδεικνύουν το αξεπέραστο άρωμα, την πλούσια γεύση και την εξαιρετική ποιότητα ενός 100% εκλεκτού καφέ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΦΕ:

JACOBS ζεστός Στιγμιαίος


Σε ένα φλιτζάνι προσθέστε δύο κουταλιές του καφέ JACOBS Στιγμιαίο και ζάχαρη (εάν επιθυμείτε). Γεμίστε το φλιτζάνι με βραστό νερό. Απολαύστε τον JACOBS Στιγμιαίο!
Tip: Για πιο πλούσια κρέμα, χτυπήστε τον καφέ με λίγη ποσότητα νερού πριν προσθέσετε το ζεστό νερό.


JACOBS Στιγμιαίος Frappé


Σε ένα σέικερ προσθέστε δύο κουταλιές του καφέ JACOBS Στιγμιαίο και ζάχαρη (εάν επιθυμείτε). Προσθέστε λίγο νερό και ανακινήστε καλά το σέικερ για 1 λεπτό. Στη συνέχεια αδειάστε το περιεχόμενο του σέικερ σε ένα ψηλό ποτήρι και γεμίστε το υπόλοιπο με νερό και παγάκια. Απολαύστε τον JACOBS Frappé σας! 
Tip: Για πιο πλούσιο αφρό προσθέστε στο σέικερ ένα παγάκι προκειμένου τα υλικά να χτυπηθούν καλύτερα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

JACOBS FLAVOURS FREDDO

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Είμαστε υπερήφανα μέλη του προγράμματος Common Grounds της JDE Peet’s. Διασφαλίζουμε ότι οι κόκκοι μας προέρχονται από υπεύθυνους προμηθευτές, ενώ παράλληλα στηρίζουμε τους αγρότες και τις κοινότητες στις περιοχές καλλιέργειας καφέ για να ευημερήσουν.