ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ

ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ 50GR

Απολαύστε το μοναδικό άρωμα και την ασύγκριτη γεύση JACOBS και σε στιγμιαίο καφέ, από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες του κόσμου. Απολαύστε αληθινή εμπειρία ζεστού ή frappe καφέ JACOBS ανάλογα με τη διάθεσή σας. Θα τον βρείτε σε 3 διαφορετικές συσκευασίες των 50 gr, 100gr & 200gr.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΦΕ:

JACOBS ζεστός Στιγμιαίος


Σε ένα φλιτζάνι προσθέστε δύο κουταλιές του καφέ JACOBS Στιγμιαίο και ζάχαρη (εάν επιθυμείτε). Γεμίστε το φλιτζάνι με βραστό νερό. Απολαύστε τον JACOBS Στιγμιαίο!
Tip: Για πιο πλούσια κρέμα, χτυπήστε τον καφέ με λίγη ποσότητα νερού πριν προσθέσετε το ζεστό νερό.JACOBS Στιγμιαίος Frappé


Σε ένα σέικερ προσθέστε δύο κουταλιές του καφέ JACOBS Στιγμιαίο και ζάχαρη (εάν επιθυμείτε). Προσθέστε λίγο νερό και ανακινήστε καλά το σέικερ για 1 λεπτό. Στη συνέχεια αδειάστε το περιεχόμενο του σέικερ σε ένα ψηλό ποτήρι και γεμίστε το υπόλοιπο με νερό και παγάκια. Απολαύστε τον JACOBS Frappé σας!
Tip: Για πιο πλούσιο αφρό προσθέστε στο σέικερ ένα παγάκι προκειμένου τα υλικά να χτυπηθούν καλύτερα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

JACOBS FLAVOURS FREDDO

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Είμαστε υπερήφανα μέλη του προγράμματος Common Grounds της JDE Peet’s. Διασφαλίζουμε ότι οι κόκκοι μας προέρχονται από υπεύθυνους προμηθευτές, ενώ παράλληλα στηρίζουμε τους αγρότες και τις κοινότητες στις περιοχές καλλιέργειας καφέ για να ευημερήσουν.